Αποθεώνουν Μακέντα οι Ιταλοί: «Αναγεννημένος στον Παναθηναϊκό»

Αποθεώνουν Μακέντα οι Ιταλοί: «Αναγεννημένος στον Παναθηναϊκό»

Την αποθέωση των συμπατριωτών του γνωρίζει πλέον ο Ιταλός επιθετικός χάρη στις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Φεντερίκο Μακέντα αναδείχθηκε ξανά πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη 4-1 των «πράσινων» επί του Βόλου, με τον Ιταλό επιθετικό να σημειώνει τα δυο γκολ της ομάδας του.

Κάπως έτσι, ο 28χρονος κατάφερε να φτάσει τα 12 γκολ στη φετινή Superleague και πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερς, πίσω μόνο από από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μάλιστα, οι εντυπωσιακές επιδόσεις του Μακέντα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Ιταλία, με τους συμπατριώτες του να έχουν μείνει έκπληκτοι από την ανοδική πορεία που έχει σημειώσει κατά τα χρόνια παραμονής του στην Ελλάδα.

Ενδεικτικό είναι πως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά Μέσα της γειτονικής χώρας, το Calciomercato, έκανε ειδικό αφιέρωμα στον Ιταλό, με τίτλο «Ο Μακέντα ξαναγεννήθηκε στον Παναθηναϊκό».

Μέσα στο κείμενο, οι Ιταλοί μιλούν με αποθεωτικά σχόλια για τον επιθετικό του τριφυλλιού, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ήταν καθοριστικός για την ομάδα του παρά το ότι τελικώς αυτή τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ένα γκολ στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο έκριναν την τύχη του αγώνα με τον Βόλο που ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1. Έφτασε τα 12 γκολ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ