ΠΑΟΚ: Κρίνεται του Πέλκα

ΠΑΟΚ: Κρίνεται του Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, αλλά η συμμετοχή στον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση. Την Τρίτη (3/3) θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Ξάνθη στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Εκτός από τον Βαρέλα, που αύριο θα φανεί το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός ομάδας καθώς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία έχασε και τους Ίνγκασον, Αουγκούστο με κάρτες. Οι Ασπρόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν στην άκρη την αναμέτρηση με την ομάδα της Ξάνθης και να επικεντρωθούν στο κύπελλο.

Ο «Δικέφαλος» καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί τα εις βάρους του δεδομένα, να βγάλει την
επιθυμητή αντίδραση και να κάνει το πρώτο βήμα γι’ ακόμα έναν τελικό Κυπέλλου. Η δουλειά ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (2/3) στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι παίκτες βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στα Πηγάδια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη μέσα από διάφορες ασκήσεις. Ο Δημήτρης Πέλκας συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά η παρουσία του στον ημιτελικό της Τούμπας θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ