Παναθηναϊκός: Οι εγχώριες ανανεώσεις σε πρώτο πλάνο

Παναθηναϊκός: Οι εγχώριες ανανεώσεις σε πρώτο πλάνο

Ο Τσάβι Ρόκα θέλει να τελειώνει στη διάρκεια του Μαρτίου με τις συζητήσεις με τους Χρήστο Δώνη, Κώστα Αποστολάκη και Γιώργο Βαγιαννίδη.

Για διαφορετικό λόγο η καθεμία, οι υποθέσεις των Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον έχουν «κολλήσει». Ο Τσάβι Ρόκα δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία, αφού κρίνει ότι το τάιμινγκ δεν είναι κατάλληλο και ασχολείται με άλλα εσωτερικά ζητήματα του Παναθηναϊκού.

Ο Καταλανός επιθυμεί στη διάρκεια του Μαρτίου να διευθετήσει τις… εγχώριες ανανεώσεις. Χρήστος Δώνης, Γιώργος Βαγιαννίδης και Κώστας Αποστολάκης είναι τα τρία ονόματα στην ατζέντα του Ρόκα, ο οποίος έχει τις υποθέσεις στο τελικό στάδιο.

Με τον Χρήστο Δώνη ο Ρόκα συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και κατέθεσε την τελική πρόταση του. Μερικές μικρές προσαρμογές δεν θα επηρεάσουν το σύνολο και ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού έχει ζητήσει μία άτυπη προθεσμία για να απαντήσει. Ο Ρόκα δεν έδωσε «deadline», αλλά είναι προφανές ότι δεν θα περιμένει εσαεί…

Οι δισταγμοί του Χρήστου Δώνη δεν σχετίζονται με το οικονομικό. Αντίθετα, αυτό το σκέλος τον ικανοποιεί απόλυτα, όμως το γενικότερο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στον κόσμο εναντίον του τον προβληματίζει σοβαρά.

Ο Κώστας Αποστολάκης έχει στην κατοχή του την πρόταση του Ρόκα εδώ και εβδομάδες, δεν την απέρριψε ξεκάθαρα αλλά η καθυστέρηση του να απαντήσει δείχνει ότι δεν τον καλύπτει και αυτό έχει δημιουργήσει ένα χάσμα. Ο Ρόκα δεν μοιάζει διατεθειμένος να επανέρθει με κάτι καλύτερο και η πιθανότερη εκδοχή αυτή τη στιγμή φαίνεται το «διαζύγιο».

Τέλος, ο Ρόκα αναμένεται να συναντηθεί στο τέλος της εβδομάδας με την οικογένεια του Γιώργου Βαγιαννίδη. Μετά τη συνάντηση της μητέρας του 19χρονου δεξιού μπακ με τον Γιάννη Αλαφούζο, είχε δοθεί χρόνος για να εξετάσουν οικογενειακώς την πρόταση και να αποφασίσουν. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει μία απάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα και ίσως να την πάρει την Παρασκευή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ