Παναθηναϊκός: Προβλήματα για Πούγγουρα και Μακέντα

Παναθηναϊκός: Προβλήματα για Πούγγουρα και Μακέντα

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας και ο Φεντερίκο Μακέντα ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, αλλά υπολογίζονται για τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, επειδή νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αυτές δεν προέκυψαν την Κυριακή, αλλά ταλαιπωρούν τον 24χρονο αμυντικό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Πούγγουρας υποβλήθηκε την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία στο «Υγεία», προκειμένου το ιατρικό επιτελείο να έχει εικόνα για το πρόβλημα. Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι και η εκτίμηση είναι ότι οι ενοχλήσεις οφείλονται στην κόπωση. Ο Πούγγουρας θα συνεχίσει με αποφόρτιση και θα υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, όταν αυτό θα διεξαχθεί.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πονάει στη μέση. Ο Ιταλός στράικερ έχει χρόνο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο, που ενίοτε επιδεινώνεται. Συνεπώς, ο Μακέντα θα υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά θα παίξει στα Play Offs.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήρθαν στις προπονήσεις την Τρίτη μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας. Εκείνοι οι οποίοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με το Βόλο έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Σε φουλ ένταση προπόνησης μπήκε ο Καμπετσής που ξεπέρασε το πρόβλημα στο ραπτικό μυ. Θεραπεία έκαναν οι Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αγιούμπ, Κολοβός και ο Μακέντα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ απουσίασε λόγω ίωσης ο Μπεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ