Παναθηναϊκός: Συγκίνηση στην κηδεία του Παπαεμμανουήλ (vid)

Παναθηναϊκός: Συγκίνηση στην κηδεία του Παπαεμμανουήλ (vid)

Δεκάδες μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν την Τετάρτη τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Παπαεμμανουήλ.

Σκεπασμένος με την πράσινη σημαία με το Τριφύλλι, το χρώμα και το έμβλημα που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε για δεκαετίες, κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ανδρέας Παπαεμμανούηλ στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Στην νεκρώσιμη τελετή παραβρέθηκαν δεκάδες μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού, για να αποχαιρετήσουν ένα από τα επιφανέστερα μέλη της.

Ο «κούνελος», όπως ήταν το παρατσούκλι του, έζησε θριαμβευτικές στιγμές με τον Σύλλογο κατακτώντας πρωταθλήματα και Κύπελλα, ως ποδοσφαιριστές και από άλλα πόστα, ενώ δούλεψε για πολλά χρόνια στα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, ήταν παρόντες οι Μαυροκουκουλακης, Κωνσταντίνου, Παπαβασιλείου, Δομάζος, Ζαβραδινος, Βονόρτας, Καρούλιας, Λιβαθηνός, Γαρμπής Αβακιάν, Θεοφάνης, Πλύττας, Γεροθόδωρος, Πατσιαβούρας, Γαλάκος, Τζουνάκος, Γονιός, Φυλακούρης. 

 Στεφάνια έχουν καταθέσει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η ΕΠΟ, οι παλαίμαχοι των “πράσινων”, ο Πανιώνιος, ο Απόλλωνας, ο Ηλυσιακός και η ΕΠΣΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ