Πλατανιάς : Ανακοινώνει Πετρόπουλο

Πλατανιάς : Ανακοινώνει Πετρόπουλο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου φαίνεται πως βρίσκεται ο Πλατανιάς με τον έμπειρο φορ να έχει μείνει ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αντώνη Πετρόπουλο φαίνεται πως βρίσκεται ο Πλατανιάς. Ο έμπειρος φορ την Τετάρτη (3/1) έλυσε τη συνεργασία του με τη Δόξα Δράμας, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Οι Κρητικοί δεν έχασαν χρόνο και τον προσέγγισαν, μιας και είναι μία καλή επιλογή για τη γραμμή κρούση τους με τον Πετρόπουλο να γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει σημαντικά τους Χανιώτες στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο «Πετρογκόλ» να βρίσκεται στην αποστολή του Πλατανιά για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η εναλλακτική λύση που λέγεται Νίκος Κουσκουνάς

Εκτός από τον Πετρόπουλο οι άνθρωποι του Πλατανιά έχουν επαφές και με τον Νίκο Κουσκουνά. Ο έμπειρος στράικερ έλυσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ και ξεκίνησε επαφές με τους Χανιώτες. Ωστόσο, βρίσκεται στο… περίμενε μιας και η πρώτη επιλογή για τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα είναι ο πρώην επιθετικός της Δόξας Δράμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ