«Κληρώνει» το σπίτι του Κούγια η ΠΑΕ Ξάνθη!

«Κληρώνει» το σπίτι του Κούγια η ΠΑΕ Ξάνθη!

Η Ξάνθη δε σχολίασε την ποινή από τη Superleague που της αφαιρεί 12 βαθμούς και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Αλέξη Κούγια και το... σπίτι του.

Αυτή μάλιστα! Ήταν μία ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου όπως τον έχουμε μάθει! Παρά την ποινή που επιβλήθηκε στην Ξάνθη λόγω του σκανδάλου της πολυϊδιοκτησίας, ο Πανόπουλος δεν έχασε το κέφι του και δεν ασχολήθηκε καν!

Μεταξύ μας, γιατί να το χάσει; Αυτός τη δουλειά του την έκανε με τον Γιάννη Καλπαζίδη και δεν του καίγεται καρφί…

Οπότε, ο (…συνεργάτης-συνεταίρος-οτιδήποτεάλλοχάσαμετομέτρημα του Καλπαζίδη) Πανόπουλος το έριξε στον χαβαλέ με τον Αλέξη Κούγια.

Ο Κούγιας είχε δηλώσει ότι βάζει στοίχημα το σπίτι του ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει στα Πηγάδια… Τελικά, ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε και η ΠΑΕ Ξάνθη προανήγγειλλε ότι το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00, θα κληρώσει σε εκδήλωση με κάλυψη live-streaming, το σπίτι του Κούγια!

Απίστευτο και όμως, ελληνικό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο μεταφραστής της Λάρισας, έτσι όπως έχει δηλωθεί σε Φύλλο Αγώνα, το βράδυ του Σαββάτου (29/2) στην ΕΡΑ Σπορ είπε επί λέξη: “Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο.” 

Σήμερα, 5 Μαρτίου του 2020 και ώρα 18:00, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θα διοργανώσει εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ – εκτός του προπονητή και των βοηθών του – και θα γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών, προκειμένου να δούμε σε ποιον θα πάει το σπίτι του μεταφραστή της Λάρισας, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ