ΠΑΟΚ: «Τρέχει» να προλάβει ο Βιεϊρίνια, αποθεραπεία για Βαρέλα

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» να προλάβει ο Βιεϊρίνια, αποθεραπεία για Βαρέλα

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκίνησε το πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για την πρεμιέρα των play offs. Ξεκίνησε την αποθεραπεία του ο Βαρέλα.

Ο Δικέφαλος μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έψαχνε μία μεγάλη νίκη κι αυτή ήρθε κόντρα στον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάνω σ’ αυτή την μεγάλη ανατροπή θέλουν να… χτίσουν τεχνικό επιτελείο και παίκτες, προκειμένου να αντιστρέψουν την βαθμολογία στα Play Offs της Super League.

Η δουλειά ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (5/3) στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι παίκτες ξεκίνησαν στη βασική 11άδα κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γήπεδο. Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν δρομικές ασκήσεις, έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο σε υψηλή ένταση και εξασκήθηκαν στα τελειώματα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα δικά τους προγράμματα. Την Παρασκευή (6/3) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ