Ο Άρης που παίζει πάντα για τη νίκη

Ο Άρης που παίζει πάντα για τη νίκη

Στόχος της ομάδας του Ένινγκ, εκτός από τη κατάκτηση του κυπέλλου, είναι να κάνει το απόλυτο στα παιχνίδια των πλέι οφ.

Το κύπελλο αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μετά τον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ,η ομάδα του Ένινγκ παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για τη πρόκριση στον τελικό.

Στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης θα έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει. Το οτι το κύπελλο, όμως, αποτελεί τη βασική προτεραιότητα, δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση οτι ο Aρης θα παρουσιαστεί αδιάφορος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, στη τελική φάση του πρωταθλήματος που ξεκινάει το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, οι κιτρινόμαυροι έχουν ως στόχο να πετύχουν το απόλυτο των νικών.

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θέλει, μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ακόμα, ο Άρης είχε πολύ καλή συγκομιδή και παρουσία στα ντέρμπι στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη παρουσία θέλει να διατηρήσει και στα πλέι οφ.

Ακόμα, η ομάδα θέλει με τις εμφανίσεις και να κρατήσει ζεστό τον κόσμο της και να τον ανταμείψει για την συμπαράσταση του.

Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ο Άρης ήταν τέταρτος στα εισιτήρια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με μεγάλη διαφορά, μάλιστα από τον πέμπτο Παναθηναϊκό.

Y.Γ Ο Άρης που έχασε συμμετοχή στην Ευρώπη για ένα άδειο μπουκαλάκι με νερό, δεν θα διεκδικούσε ποτέ πρόκριση στα χαρτιά. Κάποιοι προφανώς και κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Υ. Γ 1 Δεν έχουν ηρεμήσει ακόμα οι παίκτες του Άρη, μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Υ. Γ 2 Ο Άρης πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου και έμεινε ζωντανός στη προσπάθεια για παραμονή στη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ