ΠΑΟΚ: Φυσική κατάσταση και τακτική

ΠΑΟΚ: Φυσική κατάσταση και τακτική

Η σημερινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση, όσο και στο κομμάτι της τακτικής, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην έχει στη διάθεση του τους Στόχ και Αουγκούστο.

Το τεχνικό επιτελείο ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Τρίτης (10.03) με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στο κομμάτι της τακτικής.

Η προπόνηση από το ξεκίνημα ήταν υψηλής έντασης. Αρχικά είχαμε δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης με τρέξιμο και δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο έδινε μάχες 2 Vs 2. Το τελευταίο μέρος αφιερώθηκε σε παιχνίδι τακτικής με ένταση και γρήγορο ρυθμό.

Αρκετές απουσίες είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο Μίροσλαβ Στοχ έμεινε στο σπίτι λόγω ίωσης ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο λόγω κρυώματος δεν βγήκε στο γήπεδο. Στο γυμναστήριο δούλεψε ο Ομάρ Ελ Καντουρί που δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Δευτέρας (9/3) ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα και Αντελίνο Βιεϊρίνια δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο.

Τα ευχάριστα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα ήρθαν από τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μπαίνει σταδιακά σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει Κυριακής. Οι Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ