Παναθηναϊκός: Ψηφίζει Κορωπί από Πριγκιπάτο ο Βαγιαννίδης

Παναθηναϊκός: Ψηφίζει Κορωπί από Πριγκιπάτο ο Βαγιαννίδης

Η Μονακό έκανε νέα πρόταση στον Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά ο νεαρός δεξιός μπακ προσανατολίζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του και συνεχίζει να δέχεται κρούσεις από το εξωτερικό. Η Μονακό έχει ενδιαφερθεί έμπρακτα για τον νεαρό δεξιό μπακ και τον έχει προσεγγίσει πολλές φορές.

Στην τελευταία επαφή, ο άνθρωπος της Μονακό πρότεινε στον Βαγιαννίδη να συμφωνήσει μαζί της και έπειτα να παραχωρηθεί με δανεισμό στη Σερκλ Μπριζ. Ο 19χρονος δεξιός μπακ δύσκολα θα βρει χρόνο στο Πριγκιπάτο, όμως επειδή πιστεύουν στο ταλέντο του θέλουν να τον «δέσουν» και να τους δώσουν σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον για να εξελιχθεί.

Ο Μονεγάσκος ζήτησε ενημέρωση για την πρόοδο των συζητήσεων του Βαγιαννίδη με τον Παναθηναϊκό. Διότι αν η οικογένεια του ποδοσφαιριστή δεν ικανοποιηθεί με την πρόταση, ίσως να επανέρθει με κάτι άλλο.

Πάντως, ο Βαγιαννίδης δεν φαίνεται να δελεάζεται με την προοπτική της Σερκλ Μπριζ. Αντίθετα, το σχέδιο για την αξιοποίηση του που έχει παρουσιάσει ο Τσάβι Ρόκα τον κερδίζει στην παρούσα φάση. Αυτή τη στιγμή, η παραμονή του Βαγιαννίδη στο «Καλαφάτης» μοιάζει το επικρατέστερο ενδεχόμενο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ