Σοκ με Οτζίτζα: Τρεις εβδομάδες εκτός!

Σοκ με Οτζίτζα: Τρεις εβδομάδες εκτός!

Πλήγμα στον Ολυμπιακό καθώς ο Οτζίτζα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε θλάση στον δικέφαλο του Βέλγου μέσου!

Χωρίς τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου. Ο Βέλγος μέσος, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Τετάρτης με ενοχλήσεις στη γάμπα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βέλγος μέσος θα πρέπει να μείνει εκτός δράσεις περίπου τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάνει πολλά από τα κρίσιμα παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέσα στον μήνα.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις ο Οτζίτζα θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Λάρισα (07/01), Πλατανιά (10/01), Λαμία (15/01) και Ξάνθη (21/01) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να είναι έτοιμος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (28/01).

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο τραυματισμός του Βέλγου μέσου είναι πιθανό να επηρεάσει και τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του. Καθώς είναι ο τραυματισμός του, αν και απλός και συνηθισμένος, αναμένεται να κάνει αρκετούς ενδιαφερόμενους να κοιτάξουν αλλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ