Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Νάγκι στην προπόνηση

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Νάγκι στην προπόνηση

Ο Ντόμινικ Νάγκι δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Τετάρτης και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί την Πέμπτη. Δεν παρουσίασε βελτίωση ο Πούγγουρας, ευχάριστα νέα για Αγιούμπ.

Ένα απρόοπτο προέκυψε στην προπόνηση της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ντόμινικ Νάγκ αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και αποχώρησε για μην τον επιβαρύνει περισσότερο. Ο Ούγγρος εξτρέμ θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη, για να εκτιμηθεί εάν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αντίστοιχα, οι πιθανότητες να προλάβει ο Αχιλλέας Πούγγουρας το αθηναϊκό ντέρμπι μειώνονται. Ο 25χρονος στόπερ υποβλήθηκε σε θεραπεία την Τετάρτη και έχει καταπονημένο οργανισμό. Συνεπώς, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Γιώργος Δώνης δεν θα ρισκάρει.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ινσούα, Αγιούμπ, ενώ ατομικό έκαναν οι Κολοβέτσιος, Κολοβός.

«Καθαρός» ο Αγιούμπ

Ο Γιασίν Αγιούμπ υποβλήθηκε σε υπέρηχο, για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του, μετά τη φλεβική θρόμβωση που υπέστη. Τα αποτελέσματα της εξέτασης ήταν ενθαρρυντικά για τον Μαροκινό χαφ, αφού ο οργανισμός του έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. Αυτό δεν αλλάζει κάτι ως προς την χρησιμοποίηση του στα Play Off, αφού ο Αγιούμπ θα αρχίσει με ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θα ενσωματωθεί στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ