ΠΑΟΚ: «Λόγω κορωνοϊού χωρίς συνέντευξη Τύπου και μεικτή ζώνη»

ΠΑΟΚ: «Λόγω κορωνοϊού χωρίς συνέντευξη Τύπου και μεικτή ζώνη»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ελέω... κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου ενώ η μεικτή ζώνη θα παραμείνει κλειστή.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αγωνιστική των play offs με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στον Ολυμπιακό.

Αυτό το ντέρμπι δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, χωρίς θεατές, αλλά και με ελάχιστους δημοσιογράφους για να καλύψουν την αναμέτρηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημέρωσε πως δεν θα πραγματοποιηθούν οι συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών, ενώ θα παραμείνει κλειστή η μεικτή ζώνη. «Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΓΑ και τις υποδείξεις της διοργανώτριας αρχής, στο ντέρμπι της Κυριακής δικαίωμα ονομαστικής διαπίστευσης άρα και εισόδου στο γήπεδο της Τούμπας θα έχει μόνο ένας εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ. Οι μόνιμες διαπιστεύσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ισχύσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα ΜΜΕ καλούνται να ενημερώσουν ηλεκτρονικά στο [email protected] σχετικά με τον δημοσιογράφο που επιθυμούν να τους εκπροσωπήσει. Οι κάρτες των Ενώσεων ΔΕΝ θα ισχύσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα φωτογραφικά πρακτορεία έχουν δικαίωμα να στείλουν έως δύο φωτογράφους. Μετά το τέλος του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ η Μεικτή Ζώνη θα παραμείνει κλειστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ