Άρης: Εντός ο ΟΦΗ, εκτός ο αποπροσανατολισμός 

Άρης: Εντός ο ΟΦΗ, εκτός ο αποπροσανατολισμός 

Απόλυτα συγκεντρωμένοι είναι οι κιτρινόμαυροι στο παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει η φάση των πλέι οφ.

Στη πιο κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου μπαίνει από το Σάββατο και επίσημα ο Άρης. Με την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ να βρίσκεται εντός και των δυο στόχων που έχουν τεθεί.

Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ παραμένει ζωντανή και στη διεκδίκηση της κατάκτησης του κυπέλλου μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Ο Άρης οφείλει να πάει απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει το επόμενο χρονικό διάστημα. Έτσι προετοιμάζονται οι παίκτες και ο Μίχαελ Ένινγκ και προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να τους βοηθήσει και ο οργανισμός Άρης.

Τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το θέμα του Φραν Βέλεθ, χρησιμοποιήθηκαν απο άτομα εκτός της οικογένειας του Άρη, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν το αγωνιστικό τμήμα.

Πατώντας πάνω στην αγανάκτηση και τη τρέλα της στιγμής του κόσμου, έκαναν μια προσπάθεια να χαλάσουν το κλίμα, με ανώνυμα άρθρα και τοποθετήσεις με ψεύτικα προφίλ στα σόσιαλ μίντια, προκειμένου να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Το θετικό είναι οτι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Άρη έχει αντιληφθεί τη προσπάθεια αποπροσανατολισμού που έγινε και δεν… τσίμπησε. Η ομάδα θα ξεκινήσει τη προσπάθεια της στα πλέι οφ ενωμένη σαν μια γροθιά.

Αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ενα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, καθώς η ομάδα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη τελική φάση του πρωταθλήματος.

Με τα μέτρα που ελήφθησαν εξαιτίας του κορωνοϊού, να δημιουργούν διπλό πρόβλημα στον Άρη, που δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του αλλά και θα έχει απώλεια εσόδων από τα εισιτήρια.

Υ. Γ  Τη δική του σημασία είχε η χτεσινή γεύση ενότητας της ομάδας μπάσκετ του Άρη, ενόψει του πολύ κρίσιμου αλλά και δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ