Μποροβήλος: «Αποφασίζουμε εντός της ημέρας, οδεύουμε για αναβολή»

Μποροβήλος: «Αποφασίζουμε εντός της ημέρας, οδεύουμε για αναβολή»

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για την απόφαση που καλείται να πάρει η Super League σχετικά με την αναβολή των πλέι οφ, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η Super League βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις, καθώς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει το πρωτάθλημα και να αναβάλλει επ’ αόριστον τα πλέι οφ λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Μποροβήλος παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis κι αναφέρθηκε στην απόφαση που καλείται να πάρει η Super League σχετικά με την αναβολή της έναρξης των playoffs, τονίζοντας πως αναμένει να αποφασιστεί εντός της ημέρας η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα πράγματα είναι σοβαρά και οφείλουμε να πειθαρχήσουμε άπαντες γιατί έχουμε να κάνουμε με πανδημία. Επομένως εντός της ημέρας καλούμαστε να αποφασίσουμε για αναβολή στα playoffs και νομίζω ότι θα παρθεί αυτή η απόφαση.

Ο πρόεδρος της Super League έχει το γενικό πρόσταγμα, γίνονται διαβουλεύσεις με τις ομάδες που συμμετέχουν στα playoffs. Όλη η Ευρώπη έχει πάρει μια απόφαση και βλέπετε ότι το ένα μετά το άλλο σταματούν τα Πρωταθλήματα. Δεν μπορούμε εμείς να παίρνουμε άλλη απόφαση. Επαναλαμβάνω μιλάμε για πανδημία και άπαντες πρέπει να πειθαρχήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ