Πατέρας Μαυροπάνου : «Η Άρσεναλ ενδιαφέρθηκε τις τελευταίες 10 ημέρες»

Πατέρας Μαυροπάνου : «Η Άρσεναλ ενδιαφέρθηκε τις τελευταίες 10 ημέρες»

Ο περιχαρής πατέρας Κωνσταντίνου Μαυροπάνου δεν έκρυψε την επιθυμία του γιου του να μεταγραφεί στην Άρσεναλ, όμως αποκάλυψε πως η αγγλική ομάδα ενδιαφέρθηκε για τον Έλληνα αμυντικό τις τελευταίες 10 ημέρες.

Το καλύτερο δώρο εορτών θα πάρει φέτος -έστω και λίγο καθυστερημένα- ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο Έλληνας αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην Αγγλία και θα υπογράψει με την Άρσεναλ το νέο συμβόλαιό του.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για το πώς ξεκίνησε το ενδιαφέρον των κανονιέρηδων. Ακόμη αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που έχει κάνει από πολύ μικρός ο γιος του, καθώς και στο ενδιαφέρον από ελληνικές και ξένες ομάδες.Ο περιχαρής πατέρας δεν έκρυψε τη μεγάλη επιθυμία του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, η οποία ήταν να μεταγραφεί σε μια ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να πάρει πολύτιμες παραστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κανονιέρηδες θα δαπανήσουν για τη μεταγραφή το ποσό των 2.150.000 ευρώ, που αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα.  Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του και το πλούσιο ταλέντο του, τού εξασφάλισαν πενταετές συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο.

Η Άρσεναλ δεν ήταν η μόνη επιλογή για τον 20χρονο αμυντικό. Δημοσιεύματα ήθελαν τον Ολυμπιακό και άλλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας να έχουν χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΣ για να τον αποκτήσουν. Ο πατέρας του επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων, ενώ αποκαλύπτει και τις προτάσεις συλλόγων από το εξωτερικό. Επίσης όπως είπε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον της Άρσεναλ προέκυψε τις τελευταίες 10 ημέρες, αλλά μεγάλο ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής έπαιξε και ο σωστός χειρισμός της διοίκησης του ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Μαυροπάνου:

Για το όνειρο του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου: «Το όνειρό του αυτό ήταν, να πάει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Το παιδί εργαζόταν πάρα πολύ. Έπαιζε από 5 χρονών ποδόσφαιρο και στις προπονήσεις δούλευε σκληρά για να βελτιωθεί».

Για το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων: «Υπήρχε ενδιαφέρον από πάρα πολλές ομάδες στην Ελλάδα. Είχαν κάνει επίσημες προτάσεις και τις εξέταζε σοβαρά ο ΠΑΣ. Υπήρχαν, όμως, και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού».

Για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ και το γεγονός ότι προέκυψε μέσα σε 10 μέρες: «Η Άρσεναλ προέκυψε τις τελευταίες 10 ημέρες. Ο πρόεδρος δεν μας το έλεγε έως την τελευταία στιγμή. Μας έλεγε μη βιάζεστε και μας το είπε το τελευταίο διάστημα».

Για το πως αντέδρασε ο γιος του στο άκουσμα της μεταγραφής: «Η αντίδρασή του ήταν φυσιολογική. Περίμενε με αγωνία, αλλά γενικότερα ήταν πολύ χαρούμενος».

Για το γεγονός πως θα δοθεί δανεικός με πρώτο φαβορί την Βέρντερ Βρέμης: «Από όσο ξέρω, δεν είναι ακόμα σίγουρο. Το πιθανότερο είναι να πάει δανεικός στη Γερμανία, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο. Νομίζω είναι 50-50%».

Για το αν είναι χαρούμενος με τον γιο του: «Είμαι σίγουρα χαρούμενος. Σαν πατέρας, όταν βλέπεις το παιδί σου να προοδεύει και να προχωράει, χαίρεσαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ