Μποροβήλος: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνουμε παιχνίδια»

Μποροβήλος: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνουμε παιχνίδια»

Ο Γιώργος Μποροβήλος με δηλώσεις του μετά το τέλος του ΔΣ της Λίγκας και της αναβολής των πλέι οφ έκανε λόγο ακόμα και για ενδεχόμενο να μη γίνουν πάλι παιχνίδια. «Τώρα που ενδεχομένως το EURO θα πάει την επόμενη χρονιά ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάποια παιχνίδια, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε μετά το τέλος του ΔΣ της Λίγκας και της ομόφωνης απόφασης για αναβολή των πλέι οφ, κάνοντας λόγο ακόμα και για ενδεχόμενο να μην υπάρξουν πάλι παιχνίδια στη χώρα μας. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης επιβεβαίωσε πως όλες οι ομάδες είπαν ομόφωνα ότι δεν μπορούν τώρα να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, επιβεβαιώνοντας πως κάποιοι αναπαρήγαγαν fake news χθες για αντιρρήσεις του Ολυμπιακού και πρόσθεσε ότι μέρα με τη μέρα και ανάλογα με τα όσα ανακοινώνει η κυβέρνηση, θα υπάρχει επανεξέταση του θέματος.

«Όπως βλέπετε η χώρα μας είναι στην ουσία σε έναν πόλεμο. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες δε θα μπορούσε να υπάρχει ποδόσφαιρο. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε αναβολή των πλέι οφ και πλέι άουτ μέχρι νεωτέρας.

Όπως αντιλαμβάνεστε κάθε μέρα το υπουργείο και η κυβέρνησης λαμβάνει νέα μέτρα. Κάθε μέρα τρέχουν τα γεγονότα. Έτσι εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Λίγκας να πάρει αποφάσεις και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και πότε θα είναι αυτό το «μέχρι νεωτέρας».

Δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, στη λογική ότι αυτά υπαγορεύονται από την πραγματικότητα και η πραγματικότητα λέει ότι προέχει η υγεία και όχι το ποδόσφαιρο.

Θα υπάρξει επανεξέταση σε καθημερινή βάση, αλλά οι οιωνοί δεν είναι οι καλύτεροι. Δεν μπαίνουμε σε ημερομηνίες γιατί όπως σας προείπα τα γεγονότα είναι ότι θα παίρνουμε ως δεδομένο το δυσμενέστερο, το οποίο είναι να μην μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε ημερομηνίες που δε θα είναι εφικτό, δεδομένου ότι και η UEFA όπως βλέπουμε πάει πίσω και το EURO αλλά και τις διοργανώσεις και αυτά είναι συνυφασμένα και με την ελληνική πραγματικότητα, γιατί αν γινόταν φέτος EURO οι ημερομηνίες θα ήταν απαγορευτικές. Τώρα που ενδεχομένως το EURO θα πάει την επόμενη χρονιά ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάποια παιχνίδια αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ