Παναθηναϊκός: Το ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές

Παναθηναϊκός: Το ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές

Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρα δεδομένα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προέβησαν σε συστάσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σε ιδιαίτερες συστάσεις προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, Έλληνες και ξένους, προχώρησε το ιατρικό επιτελείο την Παρασκευή στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Το μήνυμα προς όλους ήταν ξεκάθαρο: «μείνετε σπίτι σας και αποφύγετε τις μετακινήσεις και τα ταξίδια».

Η εξάπλωση του κορωνοϊού είναι λογικό να προκαλεί ανησυχία σε πολλούς παίκτες και να επιθυμούν να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες του, οι οποίες δεν κατοικούν στην Αθήνα. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική περίοδο η μετάβαση σε άλλο μέρος είναι μία επιλογή που συμβάλλει στη διάδοση της νόσου.

Για αυτό ο επικεφαλής του ιατρικού team, Γιάννης Λεβάκος ήταν κάθετος: κανένας δεν πρέπει να φύγει από το δικό του περιβάλλον. Η συμβουλή του γιατρού του Παναθηναϊκού ήταν να μην επισκέπτονται ή να δέχονται επισκέψεις, να μην συνωστίζονται σε σούπερ μάρκετ ή άλλα καταστήματα και να τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής.

Σε ότι αφορά τους ξένους, οι οποίοι βρίσκονται σε πιο δύσκολη θέση λόγω της απόστασης με τις πατρίδες τους, τους επεξηγήθηκε πως εάν αναχωρήσουν από την Αθήνα, ενδέχεται στην επιστροφή τους να τεθούν σε καραντίνα. Οπότε, και αυτοί ουσιαστικά δεν έχουν άλλη επιλογή..

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ