Προς Μάιο και Ιούνιο τα play off

Προς Μάιο και Ιούνιο τα play off

Το πιθανότερο σενάριο για τα play off της Super League σε περίπτωση που μεταφερθεί για το καλοκαίρι του 2021 το Euro.

Όλα είναι στον αέρα αυτή την στιγμή όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας του κορωνοϊού που επισκιάζει τα πάντα.

Έτσι και τα play off της Super League που υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν ξεκινήσει χθες, Σάββατο (14/3), αναβλήθηκαν με τη διοργανώτρια αρχή να εξετάζει την καλύτερη δυνατή λύση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και φυσικά την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Μετά την Τρίτη θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο οι ομάδες θα επανεξετάσουν την κατάσταση και σύμφωνα με τη «Live Sport» το πιο ρεαλιστικό σενάριο που θα πέσει στο τραπέζι, είναι εφόσον το Euro μεταφερθεί για το καλοκαίρι του 2020, να ξεκινήσουν τα play off τον Μάιο και να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο (μέχρι τις 20 του μηνός).

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η κατάσταση με τον ιό θα έχει ομαλοποιηθεί και θα επιτρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο. Κάτι παρόμοιο θα ισχύσει και για τα play out κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο πρωτάθλημα (2020-21) θα πάει λίγο πίσω και θα ξεκινήσει πιθανότατα τον Σεπτέμβριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ