ΠΑΟΚ: Δουλειά για το σπίτι

ΠΑΟΚ: Δουλειά για το σπίτι

Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού του ΠΑΟΚ θα αποφασίσουν τις επόμενες ώρες με ποιον τρόπο οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να γυμνάζονται ατομικά μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Η υποχρεωτική παύση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι τις 27 Μαρτίου, λόγω κορωνοϊού, αλλάζει τη καθημερινή ζωή όλων των αθλητών. Στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν το αρχικό τους πλάνο καθώς υπολόγιζαν ότι το πρωί της Πέμπτης (19/3) θα είχαν ραντεβού με τους παίκτες για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Από την περασμένη Παρασκευή όπου είχαμε την τελευταία προπόνηση, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πάρει σαφείς οδηγίες για ατομικό πρόγραμμα συντήρησης που θα πρέπει να ακολουθήσουν σπίτι τους, αλλά και σε χώρους που μπορούν να γυμναστούν.

Τα νέα δεδομένα υποχρεωμένοι τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να πάρουν
να δούνε λεπτομερέστερα το πώς οι παίκτες θα διατηρηθούν σε ένα καλό επίπεδο.

Υπάρχει το ενδεχόμενο από βδομάδα να πραγματοποιηθεί μία τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πορτογάλου τεχνικού, των συνεργατών του, αλλά και στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά η κατάσταση και να διαπιστωθεί ποια περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν στο καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ