ΠΑΟΚ: Δοκίμασε 17χρονο από το Μόντρεαλ

ΠΑΟΚ: Δοκίμασε 17χρονο από το Μόντρεαλ

Το πρώτο ταλέντο από την ακαδημία του Μόντρεαλ που συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ, έφτασε στην Θεσσαλονίκη και δοκιμάστηκε από τον Δικέφαλο του βορρά.

Aπό την προηγούμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ έχει επικυρώσει την συνεργασία του με ακαδημία ποδοσφαίρου από το Μόντρεαλ του Καναδά.

Έτσι, προτού ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού και «παγώσουν» τα πάντα, ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε πάνω από τον Ατλαντικό και έφτασε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ήρθε μαζί με τον πατέρα του και έμειναν για λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη όπου ο πιτσιρικάς συμμετείχε στις προπονήσεις της U17 της ομάδας και αξιολογήθηκε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δοκιμάστηκε λίγες μέρες και με τον πατέρα του επέστρεψαν στον Καναδά, με τον πιτσιρικά να δείχνει καλά στοιχεία κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή ήταν η αρχή της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την ακαδημία του Μόντρεαλ και ο συγκεκριμένος νεαρός δεν θα είναι ο μοναδικός που θα κάνει την διαδρομή Καναδάς-Θεσσαλονίκη, όταν φυσικά΄υποχωρήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ