Εγρήγορση ζήτησε ο Σαββίδης από τους συνεργάτες του

Εγρήγορση ζήτησε ο Σαββίδης από τους συνεργάτες του

Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω skype συνομίλησε με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους ζήτησε να είναι σε εγρήγορση όσοι σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/3) μέσω skype μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των στενών συνεργατών του.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά», αρχικά καλωσόρισε τον Κυριάκο Κυριάκο και πάλι στις τάξεις της ομάδας και στα νέα του καθήκοντα. Στη συνέχεια η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον Κορωνοϊό και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία των στελεχών και των εργαζομένων στην ΠΑΕ, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας. Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η υγεία και τα μέτρα προστασίας θα πρέπει να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, δεδομένου πως η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει πάρει μορφή πανδημίας.

Επίσης, παρά το γεγονός πως άπαντες διανύουν μια περίοδο αβεβαιότητας καθώς είναι άγνωστο το πότε οι ομάδες θα ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις, ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου του Βορρά» ζήτησε το ποδοσφαιρικό τμήμα και όσοι βρίσκονται πέριξ αυτού θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Κάτι που ισχύει απόλυτα και για τους ποδοσφαιριστές που έχουν λάβει έγγραφες οδηγίες και οφείλουν να τηρήσουν τις εντολές του προπονητικού και ιατρικού τιμ για το διάστημα που θα παραμείνουν αναγκαστικά στα εκτός προπονήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ