Πέρασαν από ανάκριση οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Πέρασαν από ανάκριση οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Δικεφάλου, κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους έθεσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ μέσα από το instagram, για το πώς βιώνουν την όλη κατάσταση μένοντας στα σπίτια τους.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ρώτησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το πως αξιοποιούν τον χρόνο του μετά την διακοπή των προπονήσεων. Οι παίκτες του Δικεφάλου, Κρέσπο, Πέλκα, Βαρέλα και Ελ Καντουρί, που παραμένουν στα σπίτια τους, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί εκτός από την καθημερινή γυμναστική που κάνουν αναφέρθηκαν και στο πως αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Ο Άνχελ Κρέσπο είπε: «Γεια σας παιδιά είμαι σπίτι μου στην Ισπανία. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Συνεχίζω την αποθεραπεία μου και όλα θα πάνε καλά».

Ο Δημήτρης Πέλκας ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος στο FIFA σημειώνοντας: «Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση θα πρέπει να γίνει στον Λάμπρου και τον Λημνιό γιατί είναι οι πελάτες μου στην ομάδα στο FIFA οπότε καλύτερα ας το απαντήσουν αυτοί αυτό. Είναι δύσκολο και πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορείς να περάσεις τον χρόνο σου μέσα στο σπίτι, όπως κάνοντας γυμναστική, διαβάζοντας βιβλία ή περνώντας χρόνο με τους αγαπημένους σου».

Ο Φερνάντο Βαρέλα είπε: «Δεν μπορούμε να βρισκόμαστε όλοι οι παίκτες μαζί αλλά ελπίζω να είναι καλά αυτοί και οι οικογένειές του, τώρα αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Από την πλευρά του ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός Ελ Καντουρί είπε: «Φυσικά προπονούμαστε στο σπίτι για να μείνουμε σε καλή κατάσταση όλοι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ