Σαββίδης: «Σύμμαχος μας ο χρόνος»

Σαββίδης: «Σύμμαχος μας ο χρόνος»

Ο Ιβάν Σαββίδης άνοιξε τη συζήτηση για το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Αρχικά ζήτησε να γίνει ένα ταμείο της φετινής χρονιάς και στη συνέχεια να μπουν οι βάσεις για το νέο ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ, εκτός από τις επιπτώσεις του κορωναϊου στην καθημερινότητα μας, άνοιξαν το κεφάλαιο που λέγεται «νέα χρονιά». Αυτό έγινε από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη που δείχνει μ’ αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα που θα χτιστεί το καλοκαίρι. Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου στην επαφή που είχε με τους συνεργάτες του σημείωσε χαρακτηριστικά πως ο χρόνος είναι σύμμαχός τους… Αυτό που ζήτησε από τους ανθρώπους που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ότι σύντομα  θα πρέπει να γίνει το ταμείο της φετινής σεζόν και να μπουν οι βάσεις για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς.

Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr οι πάντες θα αξιολογηθούν από τους ποδοσφαιριστές μέχρι και το τεχνικό τιμ. Όποιος καταφέρει να δείξει ότι αξίζει να παραμείνει στην Τούμπα θα κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο τη νέα χρονιά. Επίσης θα ξεκινήσει άμεσα, αφού ηρεμήσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό, η αναζήτηση παικτών. Σε πρώτη φάση αυτοί θα προέρχονται από την ξένη αγορά, ενώ αν υπάρξει κάποια περίπτωση αξιόλογη εντός συνόρων τότε οι κινήσεις θα πρέπει να είναι αστραπιαίες. Αυτό που θέλει η οικογένεια Σαββίδη είναι ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά να καταφέρει να φτάσει ψηλά και στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ