Superleague: Σέντρα στα μέσα Μαΐου

Superleague: Σέντρα στα μέσα Μαΐου

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της UEFA που έβαλε σε προτεραιότητα τα εθνικά πρωταθλήματα, η Superleague αναμένεται να αρχίσει πάλι στα μέσα Μαΐου και να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου.

Οι χθεσινές ανακοινώσεις της UEFA σχετικά με την αναβολή του EURO και με τη μεταφορά των τελικών του Champions League και του Europa League για τα τέλη Ιουνίου, αφήνει πλέον πολύ ορατό το ενδεχόμενο να έχουμε σέντρα στη Σούπερ Λίγκα στα μέσα Μαΐου. Και να διεξαχθούν κανονικά τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στα μέσα Ιουνίου.

Αρκεί φυσικά να το επιτρέψει και ο κορωνοϊός και η εξάπλωσή του, αφού ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε χθες για έναν… πόλεμο δύο μηνών που έχει μπροστά της η χώρα.

Στη Λίγκα έτσι κι αλλιώς είχαν σαν στόχο να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των πλέι οφ και των πλέι άουτ στις αρχές Μαΐου και η UEFA πλέον δίνει τη δυνατότητα να γίνονται παιχνίδια οποιαδήποτε μέρα, κάτι που θα διευκολύνει να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν. Και με δεδομένο πως όλα, βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας, θα πάνε πίσω στις ημερομηνίες (ακόμα και τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων την επόμενη σεζόν), δεν μπαίνει πλέον η… θηλιά στο λαιμό ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί – πάντα… κορωνοϊού επιτρέποντος – ακόμα και αν χρειαστεί να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, υποστηρίζουν παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε και η ίδια η UEFA έθεσε ως προτεραιότητα να ολοκληρωθούν οι λίγκες σε όλη την Ευρώπη και γι’ αυτό τον λόγο μετέφερε και το EURO για το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ