Μετακομίζει στην Αφρική ο Στιβ Ρούτερ

Μετακομίζει στην Αφρική ο Στιβ Ρούτερ

Ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του Αναστασίου σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας.

Ο Στιβ Ρούτερ έγινε γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή δούλεψε ως άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό και στον Ατρόμητο. Ωστόσο, ο Άγγλος θα αφήσει προσωρινά την προπονητική και θα αναλάβει έναν νέο ρόλο, ο οποίος θα περιλαμβάνει και διοικητικά καθήκοντα.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας είχε προκηρύξει διαγωνισμό για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ο Ρούτερ κατέθεσε υποψηφιότητα και ήταν η επιλογή των Αφρικανών παραγόντων.

Την είδηση αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «GHANAsoccernet.com», η οποία αναφέρει ότι ο 57χρονος τεχνικός θα εγκατασταθεί άμεσα στην πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα και θα αρχίσει τη νέα δουλειά του την 1η Απριλίου του 2020.

Ο Ρούτερ αναζητούσε μία νέα πρόκληση, μετά από πολλά χρόνια εργασίας στις υποδομές και στην πρώτη ομάδα. Ο Ρούτερ έχει δίπλωμα UEFA A στην προπονητική και είχε συνηθίσει να ασκεί οργανωτικές αρμοδιότητες, αλλά πλέον θα τις έχει επίσημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ