ΠΑΟΚ: Πέλκας vs Λημνιός

ΠΑΟΚ: Πέλκας vs Λημνιός

Ο ΠΑΟΚ, αποδέχθηκε την πρόσκληση της Λέιτον Όριεντ ώστε να λάβει μέρος σε τουρνουά του FIFA 20. Οι Ασπρόμαυροι ξεκινούν από σήμερα προπονήσεις με τους Λημνιός και Πέλκα να κοντράρονται με το φιλικό να μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube.

Οι Θεσσαλονικείς αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Λέιτον Όριεντ για συμμετοχή σε τουρνουά στο γνωστό video game FIFA 2020, με την κληρωτίδα να φέρνει στον δρόμο του Δικεφάλου την Μίντιλαντ.

Οι «ασπρόμαυροι», στο πλαίσιο της… προετοιμασίας τους, θα πραγματοποιήσουν φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Δημήτρη Πέλκα και Δημήτρη Λημνιό, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube. Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στα social media: « Το ποδόσφαιρο σταμάτησε. Η ζωή όχι! Στις 21:00 live στο κανάλι μας στο YouTube Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Λημνιός θα δώσουν το δικό τους αγώνα στο FIFA20. Κλικ και subscribe εδω: https://www.youtube.com/user/paokfootball για να δείτε το ματς.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το διεθνές τουρνουά #UltimateQuaranTeam της Leyton Orient με συμμετοχή 128 ομάδων. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσει ο παίκτης που θα κερδίσει το εσωτερικό μας τουρνουά. Σήμερα κάνουμε ζέσταμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ