ΑΕΚ: Σιμάνσκι όπως… Λιβάγια

ΑΕΚ: Σιμάνσκι όπως… Λιβάγια

Η απόφαση της ΑΕΚ για την αγορά του Πολωνού μέσου και η προσπάθεια για μια ευνοϊκότερη συμφωνία με την Γκρόζνι

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι ήρθε στην ΑΕΚ τον Γενάρη με τη μορφή δανεισμού από την Αχμάτ Γκρόζνι. Ο Πολωνός μέσος έχει δείξει με την εικόνα του πως είναι ένας παίκτης πάνω στον οποίο αξίζει να επενδύσει ο Ένωση. Ο 24χρονος κεντρικός χαφ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάσιμο Καρέρα και ήδη έχει εξελιχθεί σε παίκτη-«κλειδί» για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο ίδιος αισθάνεται καλά εδώ, κάτι που προκύπτει και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην πατρίδα του. Εκεί όπου ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του.

Ο Σιμάνσκι έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Αχμάτ Γκρόνζι, ενώ η ρήτρα που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Στη συμφωνία με τη ρωσική ομάδα προβλέπεται η εφάπαξ καταβολή του εν λόγω ποσού, μέσα στον Ιούνιο.

Αυτό που θα επιχειρήσει να κάνει η ΑΕΚ είναι να πετύχει έναν διακανονισμό. Όχι για να ρίξει το ποσό της αγοράς του Σιμάνσκι, αλλά για να δώσει αυτά τα χρήματα τμηματικά. Έστω και σε δύο δόσεις.

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κρατήσει στις τάξεις της τον Πολωνό μέσο και να επενδύσει πάνω του. Να πράξει δηλαδή κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια. Που επίσης είχε έρθει δανεικός από την Λας Πάλμας και στο τέλος της σεζόν αγοράστηκε με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να έχει επαφές επί του συγκεκριμένου ζητήματος σύντομα, μιας και στόχος της ΑΕΚ είναι να ξεκαθαρίσει τα δεδομένα της υπόθεσης Σιμάνσκι άμεσα. Αφού η απόφαση για την απόκτηση του διεθνή Πολωνού χαφ με κανονική μεταγραφή, έχει παρθεί οριστικά από τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ