Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» στόχο στην Πορτογαλία ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» στόχο στην Πορτογαλία ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ρίξει τα δίχτυα του στην πορτογαλικά αγορά και έχει κάνει προεργασία για την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ο σχεδιασμός του Τσάβι Ρόκα «παγώνει» προσωρινά εξαιτίας του κορωνοϊού, αφού ο Καταλανός παραμένει στη Βαρκελώνη με την οικογένεια του και δεν θα μετακινηθεί. Φυσικά, στο χρονικό διάστημα της παραμονής του στην Ισπανία ο Ρόκα θα έχει επαφές μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων, ενώ θα περιμένει τα νεότερα από τον Γιάννη Αλαφούζο για το μπάτζετ.

Ωστόσο, μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση ένα από τα πρώτα ταξίδια του Τσάβι Ρόκα θα είναι στην Πορτογαλία. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ξεχωρίσει συγκεκριμένο στόχο στην πορτογαλική αγορά, τον έχει παρακολουθήσει και έχει κάνει προεργασία για την απόκτηση του. Βέβαια, προσωρινά ο Ρόκα ανέστειλε τις συνομιλίες εξαιτίας των εξελίξεων, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα επανέρθει.

Ο Ρόκα είχε ταξιδέψει στην Ισπανία την προηγούμενη φορά που είχε ταξιδέψει εκτός Ελλάδας, πριν το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου που ήταν η προγραμματισμένη έναρξη των Play Off. Η παρουσία του στην ιβηρική είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος τον απασχολεί, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ