«Η Ιντερ αφήνει τον Ασαμόα για να πάρει τον Τσιμίκα»

«Η Ιντερ αφήνει τον Ασαμόα για να πάρει τον Τσιμίκα»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Τσιμίκα και την Ιντερ, με τους Ιταλούς να αναφέρουν ότι οι Μιλανέζοι αφήνουν ελεύθερο τον Ασαμόα για να πάρουν τον Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό!

Μπορεί οι αθλητικές δραστηριότητες στην Ιταλία να έχουν διακοπεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο, η περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα συνεχίζει να απασχολεί έντονα τους ανθρώπους των ομάδων της γειτονικής χώρας.

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ελληνα μπακ επανήλθε στα ρεπορτάζ της Νάπολι, ενώ το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε δημοσίευμα στο εξωτερικό, το οποίο ανέφερε ότι η Ιντερ έχει ξεχωρίσει τον διεθνή άσο των Πειραιωτών και το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ συνδέει την περίπτωση του Τσιμίκα με αυτή του Κουαντούο Ασαμόα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ιντερ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας δεν θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του, καθώς επιθυμούν την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

«Ο 31χρονος μπακ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, καθώς οι άνθρωποι της Ιντερ επιθυμούν την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό», γράφουν χαρακτηριστικά, ενώ επισημαίνουν ότι για τον Ασαμόα αναμένεται να ενδιαφερθούν μια σειρά από ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι οι Νάπολι, Λάτσιο, Χοφενχάιμ, αλλά και η Φενερμπαχτσέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Τσιμίκας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τα «θέλω» των Πειραιωτών. Ο Τσιμίκας πριν διακοπούν οι διοργανώσεις, είχε πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές με 7 ασίστ σε 3.287 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ