Ολυμπιακός – Μιραλάς: Ο δικός τους ο δρόμος

Ολυμπιακός – Μιραλάς: Ο δικός τους ο δρόμος

Η Έβερτον τον βγάζει στο σφυρί αντί του ποσού των 5 εκατ ευρώ, τα ρεπορτάζ στην Αγγλία επιμένουν. Ένας ακόμη «κύκλος» επεισοδίων σε μια σχέση... καρμική μόλις άνοιξε. Αυτή του Ολυμπιακού με τον Κέβιν Μιραλάς

Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στο Λιμάνι, στην Έβερτον μιλούν ξεκάθαρα για πώληση, τα βρετανικά Μέσα κάνουν ολοένα και πιο συχνές αναφορές στην πιθανότητα μετακόμισης του και ο λαός των Πειραιωτών αδημονεί να τον δει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Κάπως έτσι, Κέβιν Μιραλάς και Ολυμπιακός βρίσκονται για πολλοστή φορά να περπατούν, παράλληλα, στο ίδιο μονοπάτι.

Η διετής παρουσία του στον Ολυμπιακό (2010-2012) κατέστη κάτι παραπάνω από επαρκής για να αγαπήσει το σύλλογο και να αγαπηθεί από τον κόσμο του. Στο Λίβερπουλ και την Έβερτον δεν ένιωσε ποτέ σαν στο σπίτι του. Από το περασμένο καλοκαίρι αναζητά τρόπο να επιστρέψει στον Πειραιά. Μάλιστα δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του, όταν οι διοικούντες την ομάδα εμφανίστηκαν αρνητικοί στην πιθανότητα δανεισμού του στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα αξίωναν το απαγορευτικό ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Ο δρόμος που έχει διαλέξει γράφει: Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, από πλευράς τους, από την χρονιά της αποχώρησής του, δεν έχουν βρει τον επιθετικό που θα δέσει με τα «θέλω» και την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας τόσο, όσο τα κατάφερε ο Βέλγος.

Η στάση των Ζαχαρωτών, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει ιδιαίτερα ούτε στην παρούσα μεταγραφική περίοδο. Ο προπονητής της ομάδας, Σαμ Αλαρντάις, έκανε λόγο για τις πιθανότητες πώλησης, εξηγώντας ότι υπάρχουν βασικές προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί αυτή να υλοποιηθεί.

Οι ιθύνοντες της ομάδας κοστολογούν τον Βέλγο διεθνή επιθετικό στα 5.000.000 ευρώ και μέσα στις βασικές προϋποθέσεις για την μεταγραφή θέτουν την επιθυμία του ίδιου του παίκτη ο οποίος ως γνωστόν έχει μόνο ένα λιμάνι στην καρδιά του και δεν είναι αυτό του Λίβερπουλ. Η ποδοσφαιρική του Ιθάκη είναι ερυθρόλευκη.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία πληθαίνουν, οι φήμες που θέλουν τον άσο σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Ερυθρόλευκους το ίδιο. Τίτλοι όπως: «Ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του», «Προσπαθεί και πάλι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό» παρελαύνουν συνεχώς από τα social media και παρότι μιλάμε για μια αναμφισβήτητα δύσκολη υπόθεση, η επιθυμία των δύο πλευρών και η πληροφορία για εκ νέου κοστολόγηση του παίκτη στα 5 εκατομμύρια ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο της επιστροφής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ