Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έκανε την πρώτη κίνηση

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα έκανε την πρώτη κίνηση

Η πλευρά του Φεντερίκο Μακέντα διερεύνησε τις προθέσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο, αλλά δεν έλαβε την απάντηση που περίμενε.

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι ένα από τα αινίγματα του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Η απόκτηση του Καρλίτος τον Ιανουάριο και η χρησιμοποίηση ενός επιθετικού από τον Γιώργο Δώνη στην ενδεκάδα, καθιστά αμφίβολη την παραμονή του Ιταλού στράικερ. Ο Μακέντα προέρχεται από την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του σε συγκομιδή τερμάτων και στο τελευταίο έτος του τριετούς συμβολαίου του (έως 30/6/2021), θα θελήσει να το εξαργυρώσει οικονομικά. Είτε στον Παναθηναϊκό, είτε σε άλλη ομάδα.

Ήδη, το μανατζερικό γραφείο του Μίνο Ραΐόλα που εκπροσωπεί τον Μακέντα, έχει δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής για το σκεπτικό του… Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους εκπροσώπους του Μακέντα μίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ρώτησε τις προθέσεις τους για τον πελάτη του, εκφράζοντας και τις δικές του σκέψεις.

Η πλευρά του Μακέντα αξιώνει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους, ενθαρρυμένη από την αύξηση των αποδοχών σε αρκετούς παίκτες, καθώς και από τα δύο «500άρια» συμβόλαια σε Αγιούμπ και Καρλίτος. Για αυτό, έχει ζητήσει μία επαναδιαπραγμάτευση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκού.

Σε πρώτη φάση, οι «πράσινοι» δεν ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του γραφείου που εκπροσωπεί τον Μακέντα, παραπέμποντας σε συζητήσεις για μετά την κρίση του κορωνοϊού. Εν μέρει, αυτό είναι αλήθεια, επειδή ο σχεδιασμό του Παναθηναϊκού έχει «παγώσει» και το μπάτζετ θα αναπροσαρμοστεί προς τα κάτω. Από την άλλη, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θα καλοέβλεπαν μία πώληση του Μακέντα με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και δύσκολα θα συναινέσουν στην αύξηση των απολαβών του…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ