Η αποκάλυψη της Super League 2 ανήκει στον ΠΑΟΚ και κάνει όνειρα επιστροφής (pic & vids)

Η αποκάλυψη της Super League 2 ανήκει στον ΠΑΟΚ και κάνει όνειρα επιστροφής (pic & vids)

Ο ασταμάτητος Ζήσης Χατζηστραβός προκαλεί αίσθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις εμφανίσεις του και στέλνει μηνύματα στον ΠΑΟΚ για τα «παιδιά του».

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών είναι αυτό που έρχεται για τον ΠΑΟΚ. Η έξαρση του κορωνοϊού μπορεί να έβαλε στοπ στο πρωτάθλημα και να μην γνωρίζουμε αν και πότε αυτό θα ξεκινήσει και πάλι ωστόσο η αλήθεια είναι πως η σεζόν για τον Δικέφαλο είχε αρχίσει να βαίνει προς την αποτυχία. Το -7 από τον Ολυμπιακό (και αργότερα -14 με την τιμωρία) δεν ανατρέπεται, με το Κύπελλο να είναι ουσιαστικά ο μοναδικός στόχος μέχρι το φινάλε.

Οι άνθρωποι της ομάδας με πρώτο φυσικά τον Ιβάν Σαββίδη είχαν ήδη από καιρό αρχίσει να καταστρώνουν το πλάνο τους για την επόμενη χρονιά και τώρα με τη διακοπή υπάρχει απεριόριστος χρόνος για να μπουν κάτω όλα τα δεδομένα και να παρθούν αποφάσεις.

Το κυριότερο και αυτό που αλλάζει άρδην στον ΠΑΟΚ από τη νέα σεζόν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια της… αφθονίας, είναι το μπάτζετ με περικοπές, πωλήσεις και απαλλαγή από κάποια βαριά συμβόλαια που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Στόχος, η ανανέωση του ρόστερ στο οποίο μεταξύ άλλων θα προστεθούν παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας ή παιδιά που ανήκουν στον σύλλογο και αγωνίστηκαν δανεικοί αλλού δείχνοντας πως έχουν τα προσόντα να διεκδικήσουν μια θέση στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ζήσης Χατζηστραβός. Ο 20χρονος επιτελικός χαφ με το αέρινο στυλ, είναι σε μια ηλικία που δεν πρέπει πλέον να θεωρείται ταλέντο, αλλά έτοιμος παίκτης κάτι που απέδειξε με την παρουσία του στην Super League 2 με τη φανέλα του ΑΕ Καραϊσκάκης όπου αγωνιζόταν μέχρι τη διακοπή, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του μπορεί να μην είχε βλέψεις για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ωστόσο ο μικρός κατάφερε να ξεχωρίσει και να τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Με εννιά γκολ (κάποια από αυτά άκρως εντυπωσιακά) και τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα, ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας του δείχνοντας έτοιμος να πάρει μια ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Χατζηστραβός ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2013 όταν πήγε στη Θεσσαλονίκη από τις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό. Έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα με τις ομάδες υποδομών του ΠΑΟΚ (ένα με την Κ17 και δύο με την Κ19) πριν μετακομίσει στην Αρτα αφού πρώτα το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο για τρία χρόνια.

Ο βραχύσωμος άσος «φώναξε» με τη φετινή του παρουσία ότι είναι εδώ και αξίζει να κάνει το άλμα για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Δεδομένης και της μεγάλης επιθυμίας του Σαββίδη να δει παιδιά που έχουν γαλουχηθεί στα τμήματα υποδομής της ομάδας, να γίνονται πρωταγωνιστές στη μεγάλη, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Χατζηστραβός θα είναι από τα παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ