Ζίβκοβιτς: «Δεν πρόκειται να επηρεάστει οικονομικά ο ΠΑΟΚ»

Ζίβκοβιτς: «Δεν πρόκειται να επηρεάστει οικονομικά ο ΠΑΟΚ»

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σερβίας μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, για τις ημέρες καραντίνας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και αν έχει επηρεάσει οικονομικά τον ΠΑΟΚ όλη η κατάσταση.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Σερβίας, έδωσε μια εικόνα για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και για την δική του καθημερινότητα. «Μόλις τελείωσα την μία ώρα προπόνηση. Παίρνω άδεια από την αστυνομία, γνωστοποιώντας τις κινήσεις μου αφού στείλω ένα σχετικό μήνυμα. Το ίδιο κάνω και όταν θέλω να πραγματοποιήσω τις αγορές του σπιτιού μου. Δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια χρειάζεται προσοχή από όλους προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για την ενημέρωση που έχουν από τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα παιχνίδια, είπε: «Προς το παρόν είναι γνωστό ότι μέχρι τις 15 Απριλίου, δεν έχουμε υποχρεώσεις. Υπάρχουν κάποιες προσδοκίες ότι θα μπορέσουμε σύντομα να ξεκινήσουμε προπόνηση με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο».

Για το πόσο θα επηρεάσει οικονομικά τις ομάδες, ανέφερε τα εξής: «Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Όλα λειτουργούν άψογα, όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές παραμένουν στη Θεσσαλονίκη, ακολουθούμε το πρόγραμμά μας και περιμένουμε τα παιχνίδια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ