Αλαφούζος-Δώνης: Το τηλέφωνο έμεινε κατεβασμένο…

Αλαφούζος-Δώνης: Το τηλέφωνο έμεινε κατεβασμένο…

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Γιώργος Δώνης δεν συναντήθηκαν και δεν έχουν μιλήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει αναλάβει το ρόλο του συνδετικού κρίκου στον Παναθηναϊκό.

Ο κορωνοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα στην επικαιρότητα, αλλά οι ομάδες έχουν τα δικά τους επιμέρους προβλήματα. Στον Παναθηναϊκό ένα από τα πιο σοβαρά θέματα είναι η διατήρηση του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία και η σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η οποία είχε διαταραχθεί μετά τη δυσαρέσκεια που είχε εκφράσει δημοσίως ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Ο Τσάβι Ρόκα μεσολάβησε για να εκτονώσει την ένταση και τα κατάφερε ως ένα βαθμό. Ο Καταλανός επιχείρησε να κλείσει και ένα ραντεβού μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και του προπονητή, αλλά σε πρώτη φάση οι προσπάθειες του δεν ευοδώθηκαν. Έπειτα, άρχισε και η διάδοση του κορωνοϊού, εν μέσω του οποίου ο Γιάννης Αλαφούζος τηρεί σχολιαστικά τα μέτρα ασφαλείας και την καραντίνα, ενώ και ο Ρόκα μετέβη στη Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται με την οικογένεια του.

Κατά συνέπεια, το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν θα περιοριστεί η εξάπλωση του ιού. Αυτό που δεν είναι ενθαρρυντικό είναι ότι ο Αλαφούζος και ο Δώνης δεν έχουν μιλήσει απ’ ευθείας από τότε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», από την ημέρα που ο Δώνης δημοσιοποίησε τις ενστάσεις του για τις επιλογές του Αλαφούζου, δεν έχει σημειωθεί επικοινωνία μεταξύ των δύο.

Προφανώς, η απόσταση ανάμεσα σε Δώνη και Αλαφούζο υπάρχει και δεν έχει καλυφθεί. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι επικρατεί ένταση ή αρνητική διάθεση, αλλά είναι ένα γεγονός. Η συνδετικός κρίκος Αλαφούζου και Δώνη παραμένει ο Ρόκα, ο οποίος επικοινωνεί κάθε μέρα και με τους δύο. Ο Καταλανός συνομιλεί με τον Δώνη για τα αγωνιστικά ζητήματα και με τον Αλαφούζο για τα οικονομικά, καθήκοντα που έτσι και αλλιώς έχει εκ του ρόλου του.

Από εκεί και πέρα, η εκτίμηση του Αλαφούζου προς τον Δώνη είναι αδιαμφισβήτητη και δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να τον αντικαταστήσει. Πρακτικά, μόνο ο Δώνης μπορεί να μπορεί να θέσει προσκόμματα για τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, εάν δεν ικανοποιείται με το εύρος των αρμοδιοτήτων του. Αλλιώς, ούτε ο Αλαφούζος, ούτε ο Ρόκα σκοπεύουν να του ζητήσουν τη διακοπή της συνεργασίας τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ