Σπουδαία κίνηση από τον Μπα: Βοηθάει τους συμπατριώτες στη μάχη κατά του κορωνοϊού!

Σπουδαία κίνηση από τον Μπα: Βοηθάει τους συμπατριώτες στη μάχη κατά του κορωνοϊού!

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού έστειλε αντισηπτικά, απορρυπαντικά, σαπούνια και διάφορα άλλα υλικά στους συμπατριώτες του για να «θωρακιστούν» στη μάχη που δίνουν κατά του κορωνοϊού..

Δίπλα στους συμπατριώτες του στέκεται ο Ουσεϊνού Μπα, με τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού να τους στηρίζει έμπρακτα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν λόγω του κορωνοϊού.

Ο άσος των Πειραιωτών βλέποντας τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει στους συμπατριώτες του ο Covid-19 προχώρησε μια σπουδαία πράξη.

Συγκεκριμένα, ο Αφρικανός αμυντικός δώρισε αντισηπτικά, απορρυπαντικά, σαπούνια και ότι άλλο απαιτείται για την αντιμετώπιση του ιού στην κοινότητα του Σεντ Λουίς, που βρίσκεται στο προάστιο Μπαλάκος. Μια από τις πιο φτωχές γειτονίες στο Ντακάρ της Σενεγάλης.

Μια πολύ σπουδαία πράξη από τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος μιλώντας στο wiwsport, τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους συμπατριώτες του και θα τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις: «Είναι κάτι φυσιολογικό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη και πιο μεγάλη ανάγκη από εμάς αυτήν την στιγμή. Θα είμαι πάντα δίπλα τους σε ότι μπορώ».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπα και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν στα σπίτια τους στην Αθήνα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και προπονούνται ατομικά, περιμένοντας να αρχίσουν οι εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ