Σισέ και Μπα μπορούν σύντομα να παίζουν στη Λίβερπουλ…

Σισέ και Μπα μπορούν σύντομα να παίζουν στη Λίβερπουλ…

Η ατάκα του σπουδαίου Μανέ στους δύο στόπερ του Ολυμπιακού και η πραγματικότητα γύρω από αυτή. Οι δύο Σενεγαλέζοι του Θρύλου μπορεί σύντομα να βρεθούν σε μια Λίβερπουλ…

Είναι μια από τα σημαντικότερα θέματα που υπάρχουν από το πρωί στα αθλητικά σάιτ. Σε μια περίοδο που δεν παίζεται τίποτα σε όλη την Ευρώπη οι ποδοσφαιριστές έχουν αναγκαστεί σε διακοπές μέσα στα σπίτια τους περιμένοντας την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορωνοϊού και το πότε (και αν) θα έχουμε ξανά δράση μέσα στη σεζόν.

Έτσι είναι απολύτως λογικό να επικοινωνούν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μέσω βιντεοκλήσεων, όπως συνέβη με το θέμα που αναφέρθηκα στο ξεκίνημα.

Την επικοινωνία που είχαν οι Παπ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα με τον Σάντιο Μανέ.

Είναι γνωστό πως ο άσος της Λίβερπουλ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπατριώτες του και συχνά έχει κάνει δημόσιες τοποθετήσεις για τους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

Ο Μανέ όπως θα ξέρετε λοιπόν είπε κάποια στιγμή στην συνομιλία πως όταν οι Σισέ, Μπα το επόμενο καλοκαίρι πάρουν μεταγραφή στην Λίβερπουλ τότε αυτός θα έρθει στην Λίβερπουλ. Το είπε προφανώς για να κάνει πλάκα, καθώς είναι αλήθεια πως ο Μανέ, σε αυτό το διάστημα της σπουδαίας καριέρας του είναι κομματάκι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Αν μεγαλώσει λιγάκι το βλέπουμε, άλλωστε έχουν έρθει αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό.

Το κομμάτι όμως για τους Μπα και Σισέ, τη μεταγραφή τους στην Λίβερπουλ, έχει πολύ μεγαλύτερη δόση αλήθειας. Και άμεσα βέβαια. Τόσο ο Σισέ όσο και ο Μπα έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Ο Σισέ έφτασε πέρσι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Γερμανία έναντι 18 εκατ. Ευρώ και αν φέτος δεν είχε μείνει 4 μήνες εκτός δράσης λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπώρησε θα μιλούσαμε τώρα με άλλα δεδομένα. Και πάλι όμως ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού μπορεί σύντομα κάλλιστα να βρεθεί σε κάποια Λίβερπουλ, σε υψηλότατο επίπεδο επί της ουσίας και ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.

Το ίδιο και για τον Μπα που έχει ήδη τρελάνει τους σκάουτερ που ψάχνουν να βρουν από πού εμφανίστηκε αυτό το παιδί από τη Σενεγάλη που βγάζει «μάτια» με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό.

Και οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού έχουν όλα τα προσόντα για να ακολουθήσει το φιλαράκι τους, τον Μανέ, στο κορυφαίο επίπεδο που παίζει.

Η παρουσία των Σισέ και Μπα στον Ολυμπιακό εγγυάται επί της ουσίας το μέλλον τους. Ο Ολυμπιακός που αναδεικνύει ποδοσφαιριστές και τους δίνει την δυνατότητα να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ