Τα θολά νερά της Λίγκας και μια σύσκεψη μόνο για σενάρια

Τα θολά νερά της Λίγκας και μια σύσκεψη μόνο για σενάρια

Καμιά δεσμευτική απόφαση από την Σούπερ Λιγκ. Τα λένε μέσα στην εβδομάδα αλλά μόνο για να… σχεδιάσουν ότι τους επιτρέπεται. Δύσκολο πια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στις 16 Μάη

Όσο οι μέρες περνούν μοιάζει πια… αστείο ακόμη και στην αναφορά του.

Τι ακριβώς να συζητήσεις για ποδόσφαιρο όταν δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί αυτό το δίχως προηγούμενο φαινόμενο που έχει βάλει τον πλανήτη σε «καραντίνα».

Όταν υπολογίζεται ότι ο Απρίλης θα είναι ο μήνας με τη μεγαλύτερη έξαρση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πως μετά τον Ιταλικό Βορρά, παίρνουν σειρά η Μαδρίτη, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη σε ότι αφορά στο πλήθος των κρουσμάτων ενός ιού που έσπασε το φράγμα των 20.000 νεκρών.

Δεν επιτρέπονται σχέδια τούτο των καιρό. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς είναι να μείνει στο σπίτι του. Και να ελπίζει πως όντως κάποια στιγμή αυτός ο φονικός ιός θα κάνει έναν κύκλο, όπως συνέβη στην περίπτωση της Κίνας.

Μέχρι τότε: Κάθε σενάριο, σχηματίζεται απλά για να υπάρχει. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Όπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει και στην Σούπερ Λιγκ. Την προηγούμενη εβδομάδα οι ομάδες κουβέντιαζαν να ξεκινήσουν ξανά το πρωτάθλημα στις 9-10 Μάη. Τώρα το βλέπουν δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο και στο διήμερο 16-17 του ίδιου μήνα. Ακριβώς γιατί όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλος ο Απρίλης θα περάσει με τον κόσμο μέσα στα σπίτια του. Ο Απρίλης και βλέπουμε.

Θα υπάρξει ένα Δ.Σ μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μια τηλεδιάσκεψη. Θα προκύψει μια ανταλλαγή απόψεων. Το ρεπορτάζ όμως λέει πως δεδομένα η Λίγκα δεν θα θελήσει επ ουδενί να γίνει «συγκεκριμένη» σε οτιδήποτε.

Δεν θα ανακοινώσει κάποια ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ούτε βεβαίως θα πάει στο άλλο άκρο: Να πει δηλαδή πως το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται εδώ κλπ. Η μετατόπιση άλλωστε του Euro για το καλοκαίρι του ΄21 έχει δώσει σε όλους το δικαίωμα να μπορούν να περιμένουν. Με πρώτη φυσικά την UEFA που εάν και εφόσον θα δώσει και τον «ρυθμό» για την επαναφορά.

Η ανακοίνωση της τηλεδιάσκεψης θα γίνει επίσημα 48ώρες πριν. Υπολογίζεται δηλαδή ότι θα ξέρουμε την Δευτέρα. Και αυτό είναι όλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ