Μίσιτς: «Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς, δεν ξέρω πότε και πως θα σταματήσει όλο αυτό»

Μίσιτς: «Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς, δεν ξέρω πότε και πως θα σταματήσει όλο αυτό»

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα, την πορεία του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και για τις δικές του εμφανίσεις.

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Γιόζιπ Μίσιτς με δηλώσεις του στην Κροατία.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην απαγόρευση κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ λόγω του κορωνοϊού και επισήμανε ότι ο ίδιος παραμένει στο σπίτι και βγαίνει μόνο για τις βασικές ανάγκες.

Παράλληλα, ο άσος του Δικεφάλου μίλησε για τη διαφορά που υπάρχει στο πρωτάθλημα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο. Οσον αφορά στις δικές του εμφανίσεις, ο Μίσιτς τόνισε ότι κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κανείς δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του αν δεν στείλει μήνυμα τον λόγο που θέλει να φύγει από αυτό. Έπειτα σου απαντάνε με SMS αν μπορείς να βγεις ή όχι. Πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητα γιατί υπάρχει ισχυρή αστυνόμευση στους δρόμους και κάνει έλεγχο.

Όπως και στην Κροατία, έτσι και εδώ τα μαγαζιά είναι κλειστά. Λειτουργούν μόνο τα super market και όσα εστιατόρια κάνουν delivery φαγητού. Επίσης, είναι ανοιχτά και τα φαρμακεία. Εμείς σταματήσαμε τις προπονήσεις την προηγούμενη Παρασκευή όταν δεν υπήρχε έξαρση του ιού. Ωστόσο, η ομάδα μας συμβούλεψε να μην βγαίνουμε συχνά έξω. Για μένα δεν ήταν πρόβλημα, γιατί δεν βγαίνω και πολύ. Πάντως, βλέπω ότι ο κόσμος κυκλοφορεί, δεν δείχνει να φοβάται ιδιαίτερα».

Σχετικά με το τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητα του: «Δεν μαγειρεύω ιδιαίτερα. Η σύζυγος μου είναι εδώ μαζί μου, οπότε το μαγείρεμα το έχει αναλάβει αυτή. Πώς περνάω τον χρόνο μου αυτές τις μέρες; Βλέπω τηλεόραση, διαβάζω ειδήσεις για την Κροατία. Κάθε μέρα τα κρούσματα αυξάνονται παντού. Πραγματικά δεν ξέρω πότε και πως θα σταματήσει αυτό».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ, την αφαίρεση βαθμών, αλλά και την τελική ευθεία της σεζόν: «Ξέρουμε πως υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πως και πότε. Αμφιβάλλω αν θα ξεκινήσουμε να προπονούμαστε αυτή την Παρασκευή έτσι όπως είναι τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός είναι 14 βαθμούς μπροστά μας, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή μας αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί και όχι για κάποιο άλλο λόγο.

Ο στόχος του κυπέλλου παραμένει ακόμη ανοιχτός! Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και είμαστε σοβαροί μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό. Πάντως, η διακοπή αυτή θα επηρεάσει τους πάντες. Μετά από μία τέτοια διακοπή δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις στο ίδιο επίπεδο προπονήσεων και αγώνων. Πρέπει να βρεις ξανά τη φόρμα σου και να έχεις στο μυαλό σου πως υπάρχει ο κίνδυνος πιθανού τραυματισμού».

Τέλος, για τις δικές του εμφανίσεις:«Είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ