Τι είπε ο μάνατζερ του Τσιμίκα για το ενδιαφέρον των Νάπολι και Ιντερ

Τι είπε ο μάνατζερ του Τσιμίκα για το ενδιαφέρον των Νάπολι και Ιντερ

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Τσιμίκα, Πασχάλης Τουντούρης, ρωτήθηκε από τους Ιταλούς για το μέλλον του 24χρονου αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Μπόρεί να έχουν διακοπεί οι αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, στην Ιταλία συνεχίζουν να γράφουν καθημερινά για το ενδιαφέρον των Νάπολι και Ιντερ για τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο μάνατζερ του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, Πασχάλης Τουντούρης, την Τετάρτη ρωτήθηκε από τους Ιταλούς για το μέλλον του διεθνούς άσου, με τον εκπρόσωπο του Τσιμίκα να απαντάει: «Δυστυχώς για εσάς, αυτήν τη στιγμή δεν έχω να πω κάτι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και στα μέτρα της Κυβέρνησης και πως θα βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη. Ελπίζουμε όλες οι διοργανώσεις να αρχίσουν ξανά το συντομότερο δυνατό. Ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Τσιμίκας δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τα «θέλω» των Πειραιωτών. Ο 24χρονος μπακ πριν διακοπούν οι διοργανώσεις, είχε πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές με 7 ασίστ σε 3.287 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ