Αστέρας: Το μήνυμα του Μποροβήλου για τα γενέθλια

Η ομάδα της Τρίπολης συμπληρώνει 89 χρόνια ζωής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για την περίσταση.


Αστέρας: Το μήνυμα του Μποροβήλου για τα γενέθλια | to10.gr

Γενέθλια έχει ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά θα τα γιορτάσει χωρίς μεγάλες εκδηλώσεις. Ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει πολλά-πολλά και οι Αρκάδες αρκέστηκαν να υπενθυμίσουν το γεγονός μέσω της ιστοσελίδας τους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους οπαδούς και έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Το μήνυμά του Γιώργου Μποροβήλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας συμπληρώνει 89 χρόνια ιστορίας, σε μία διαδρομή γεμάτη μνήμες, γεμάτη προσπάθεια και γεμάτη από στιγμές που έχουν χαραχθεί στην καρδιά και την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων.

Η παρουσία των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, οι οποίοι άλλαξαν την πορεία της ιστορίας του συλλόγου, εγγυάται τη συνέχεια. Με ακόμη πιο σπουδαίες στιγμές, με ακόμη πιο σημαντικές κατακτήσεις, αλλά ταυτόχρονα και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και ευθύνη από όλους μας για το μεγαλείο του ΑΣΤΕΡΑ μας.

Η συγκυρία είναι δύσκολη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Θα την ξεπεράσουμε. Διότι όλοι μαζί ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί. Με αυτή τη φιλοσοφία πορεύτηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ αυτά τα 89 χρόνια και με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Με νίκες, επιτυχίες, με καλές και κακές στιγμές, αλλά αδιαπραγμάτευτα στοιχεία το αθλητικό ήθος, την περηφάνια μας και την κοινωνική ευθύνη του ΑΣΤΕΡΑ μας.

89 χρόνια και συνεχίζουμε.

Κοιτάζοντας ψηλά, ακολουθώντας τον δικό μας δρόμο!

Η ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ!».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ