Ο Καρσελά, το ενδιαφέρον Λέγκια, Λας Πάλμας και η «σύνδεση» με Ρεμί!

Ο Καρσελά, το ενδιαφέρον Λέγκια, Λας Πάλμας και η «σύνδεση» με Ρεμί!

Λέγκια και Λας Πάλμας θέλουν τον Καρσελά, με τους Ισπανούς να αναφέρουν ακραίο σενάριο για ιδιότυπη «τράμπα» με τον Λοΐκ Ρεμί!

Το μέλλον του Μεχντί Καρσελά βρίσκεται μακριά από τον Ολυμπιακό. Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι έχει βρεθεί η ομάδα που θα μπορέσει να πείσει τον Μαροκινό εξτρέμ ότι αποτελεί την ιδανική λύση για το μέλλον του. Αλλά ούτε και ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Ωστόσο είναι γεγονός ότι αρκετές ομάδες δείχνουν ένθερμο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ. Με τον Βέλγο δημοσιογράφο του «RMC Sport», Σασά Ταβολιερί, να αποκαλύπτει ότι στα χέρια του Καρσελά υπάρχουν προσφορές από τη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και την Ισπανική Λας Πάλμας. Ομάδες, ωστόσο, που δεν ικανοποιούν τον Μαροκινό εξτρέμ, με αποτέλεσμα να παραμένει στον Πειραιά μέχρι νεωτέρας.

Ενα άλλο σενάριο που προέκυψε μετά τη γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος της Λας Πάλμας για τον Καρσελά εμπλέκει και έναν νέο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, τον Λοΐκ Ρεμί. Ο Γάλλος επιθετικός ανήκει στη Λας Πάλμας, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο των Καναρίων Νήσων. Με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Στην Ισπανία, λοιπόν, κυκλοφόρησε σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να προτείνει στην ομάδα του Ρεμί να πάρει δανεικό τον Καρσελά από τη Γρανάδα, αλλά πληρωμένο από τους Πειραιώτες! Κίνηση που θα διευκόλυνε όλες τις πλευρές, κατά τους Ισπανούς. Η οποία, ωστόσο, περισσότερο φαντάζει ως θεωρία, παρά ως κάτι περισσότερο.

https://twitter.com/sachatavolieri/status/948936486531059712

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ