Όλοι μαζί μπορούμε

Όλοι μαζί μπορούμε

Οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες σε οτι αφορά την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας και όλοι οφείλουμε να φερθούμε υπεύθυνα.

Όταν έχω κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο μου, θα πάω στο συνεργείο και στον κατάλληλο μηχανικό. Αν θέλω να βάψω το σπίτι μου, θα καλέσω τον ελαιοχρωματιστή. Σ’ αυτή τη δύσκολες στιγμές που βιώνει ολόκληρος ο κόσμος αλλά και η χώρα μας, είναι λογικό να απευθυνθούμε στους ειδικούς. Στους γιατρούς και ειδικότερα στους λοιμοξιολόγους.

Έχοντας συνηθίσει από την πολιτική και από τον αθλητισμό, ο καθένας έχει μια άποψη. Την πιστεύει , λέει τα επιχειρήματα του, προσπαθεί να τη περάσει στους άλλους. Βλέπω, μάλιστα, αρκετούς που χαρακτηρίζουν «πρόβατα», όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους.

Εδώ δεν μιλάμε για υποκειμενικά πράγματα. Για το αν έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι, για το αν ήταν οφσάιντ. Εδώ δεν μπορεί να γίνει καζούρα. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, αυτές διακυβέβονται. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει κανείς, τόσο το καλύτερο.

Το ίδιο ανεύθυνοι είναι και όσοι εκμεταλλεύονται τον φόβο του κόσμου και με τίτλους τρομοκρατίας προσπαθούν να εκμαιεύσουν ένα κλικ.

Σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται πανικός. Απαιτείται υπευθυνότητα από όλους. Σ’ αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες σε ότι αφορά την μάχη ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ο καθένας από τη δική του μεριά μπορεί να βοηθήσει ,με τη στάση του, με τη συμπεριφορά του. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βγούμε νικητές. Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε όσο μπορούμε τις συμβουλές των ειδικών.

Προστατεύουμε όσο μπορούμε τους ηλικιωμένους και τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Υ.Γ. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν πάρει τις γενικές αποφάσεις αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Θα γίνει προσπάθεια να κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών, ενώ θα γίνουν και αρκετές ανανεώσεις συμβολαίων. Τίποτα, όμως, από αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει σε εφαρμογή, όσο υπάρχει ακόμα αυτή η αβεβαιότητα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Υ.Γ1. Το πόσο μεγάλη είναι η δυναμική του Άρη, φάνηκε και από τον τρόπο που γιορτάστηκαν σε όλη τη χώρα τα γενέθλια του συλλόγου, παρά τις απαγορεύσεις εξαιτίας των έκτακτων μέτρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ