Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σαββίδης: «Φερθείτε υπεύθυνα, να προσέχετε τους εαυτούς σας»

Το δικό του μήνυμα προς όλους τους εργαζομένους του έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού που επηρεάζει τις ζωές όλων μας.

Σαββίδης: «Φερθείτε υπεύθυνα, να προσέχετε τους εαυτούς σας» | to10.gr

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό σε όλο τον πλανήτη και είναι πλέον καθήκον της καθεμίας και του καθένα μας ξεχωριστά, να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ανάλογο μήνυμα έστειλε και ο Ιβάν Σαββίδης προς τους εργαζόμενους όλων των επιχειρήσεών του, θέλοντας να τους πει να φέρονται υπεύθυνα, ενώ ζήτησε να εφαρμοστεί στο απόλυτο η τηλεργασία για όλους.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα του Σαββίδη:

«Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι,

δεδομένων των σημερινών συνθηκών, θεωρώ χρέος μου να απευθυνθώ προσωπικά σε κάθε έναν από σας, σε κάθε επιχείρησή μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, απαιτείται όλοι μας να επιδείξουμε ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που ενδεχομένως να ανήκουν σε κάποια ευπαθή ομάδα. Ο πανικός και η επιπολαιότητα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν είναι ο κατάλληλος σύμβουλος για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Πάγια άποψή μου είναι πως το σημαντικότερο κεφάλαιο της κάθε εταιρείας είναι οι ίδιοι της οι άνθρωποι.

Ως εκ τούτου, τώρα, στρατηγικός μας στόχος είναι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο λαός μας έλεγε ανέκαθεν: «Την υγειά μας να’χουμε, και όλα τα άλλα γίνονται».

Έχω, ήδη, ζητήσει από τους επικεφαλής όλων των επιχειρήσεων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε καθεμία και καθέναν προσωπικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.

Να εφαρμοστεί άμεσα στο μέγιστο δυνατό αριθμό εργαζομένων η τηλεργασία και, εφόσον απαιτηθεί, να χορηγηθούν επιπλέον πόροι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στην πανδημία που εξαπλώνεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

Φερθείτε υπεύθυνα!

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους!

Ιβάν Σαββίδης».