Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα στους πιο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης δεκαετίας

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα στους πιο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης δεκαετίας

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται σε αφιέρωμα της «Marca» σχετικά με τα μεγαλύτερα ταλέντα της προηγούμενης δεκαετίας και το κατά πόσο αυτά δικαίωσαν τις προσδοκίες που δημιούργησαν στην αρχή.

Πρωταγωνιστής σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca» είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στους 15 πιο πολυσυζητημένους νεαρούς παίκτες ή αλλιώς τους ποδοσφαιριστές που έμοιαζαν να έχουν τη μεγαλύτερη προοπτική στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Ο άσος του Παναθηναϊκού βέβαια, όπως τονίζεται και στο δημοσίευμα, ανήκει σε αυτούς που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Η εφημερίδα στέκεται στο εκρηκτικό του ξεκίνημα όπου σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άστον Βίλα αλλά μετά από την καλή εκκίνηση άρχισε σταδιακά η πτώση η οποία ύστερα από την περιπλάνηση σε πολλές ομάδες, τον έφερε τελικά στους «πράσινους».

Στον Παναθηναϊκό όμως ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό όπως σημειώνει η εφημερίδα και η αλήθεια είναι πως δεν τον έχουν πάρει ακόμη τα χρόνια καθώς βρίσκεται μόλις στο 28ο έτος της ηλικίας του.

Από κει και πέρα στη λίστα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που αποτελούν πλέον τεράστια ονόματα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, όπως είναι φυσικά ο Νεϊμάρ, η πιο ακριβή μεταγραφή (222 εκατ. ευρώ) στην ιστορία του αθλήματος όπως επισημαίνεται αλλά και οι Κρος, Μπέιλ, Κουτίνιο, Χέντερσον και Μίλερ μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ