Κρέσπο: «Στην Ελλάδα κλειδώθηκαν στα σπίτια τους παρότι έχουν πολύ λιγότερα κρούσματα»

Κρέσπο: «Στην Ελλάδα κλειδώθηκαν στα σπίτια τους παρότι έχουν πολύ λιγότερα κρούσματα»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο της Σεβίλλης για την κατάσταση με τον κορωνοϊό και όχι μόνο.

Στο επίσημο ραδιόφωνο της Σεβίλλης μίλησε ο Άνχελ Κρέσπο, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια φορώντας τη φανέλα της.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο πώς βιώνει ο ίδιος την κατάσταση με την πανδημία ενώ εξέφρασε την ελπίδα του πως αν η σεζόν αρχίσει και πάλι τον Μάιο ή τον Ιούνιο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι στη Σεβίλλη τώρα, ευτυχώς. Ηρθα για να κάνω μια επέμβαση και έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα αλλά λόγω του κορωνοϊού αποφασίσαμε να μείνω εδώ. Εκεί έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, παρότι έχουν πολύ λιγότερα κρούσματα», είπε αρχικά ο Κρέσπο και πρόσθεσε:

«Εδώ είμαι στο σπίτι μου, είμαι καλά. Όταν είσαι με την οικογένεια πάντα βοηθάει. Τα κορίτσια περνάνε λίγο χειρότερα, αλλά κάθε μέρα κάτι ανακαλύπτουμε. Τα πρωινά τα αφιερώνω στην αποθεραπεία μου και μετά κάνω μια μικρή προπόνηση το απόγευμα, πριν περάσω τον υπόλοιπο χρόνο με την οικογένεια εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία. Ο τραυματισμός ήταν σοβαρός και χρειαζόταν χειρουργείο. Καταλαβαίνω πως η χρονιά έχει τελειώσει για εμένα, αλλά τώρα με την πιθανότητα να παίξουμε ξανά τον Μάιο ή τον Ιούνιο, ίσως έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός άσος αναφέρθηκε και στη Σεβίλλη μιλώντας με πολύ καλά λόγια για τον Χουλιέν Λοπετέγι αλλά και τον Χεσούς Νάβας με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εξέλιξη που είχε στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ