Στη λίστα της Λέστερ ο Ελαμπντελαουί

Στη λίστα της Λέστερ ο Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Λέστερ ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού στην εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Νορβηγός εκ των αρχηγών των ερυθρόλευκων φέτος κάνει ίσως την πιο μεστή χρονιά του στο λιμάνι, είναι αναντικατάστατος (πλην μερικών ματς που παίρνει ανάσες) και κυρίως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού.

Ο Ελαμπντελαουί έχει πέραση στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Αγγλία, καθώς ομάδες, όπως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Γουότφορντ αλλά και εσχάτως η Λέστερ ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα σημερινό δημοσίευμα από ιστοσελίδα του Λέστερ κάνει λόγο για δεδομένη κίνηση των αλεπούδων για τον παίκτη, ο οποίος μάλιστα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Ομάρ είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Λέστερ με ακόμα μερικά ονόματα και δεν αποκλείεται μετά το πέρας του κορωνοϊού να καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα ξεκαθαρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να τον κρατήσει, διότι οι δυο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι για να μιλήσουν για τους όρους του νέου συμβολαίου. Φυσικά όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ομάρ θα «τρέξουν» μετά την πανδημία, ενώ τελειώνοντας στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Ομάρ θέλει αύξηση αποδοχών από τον Ολυμπιακό, με τη Λέστερ από την πλευρά της να είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ακόμα και 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ