Το ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Σα και ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες

Το ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Σα και ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για την Ατλέτικο και τον Ζοσέ Σα - Ο ρόλος - κλειδί του Πορτογάλου μεγαλοατζέντη, ο οποίος εκπροσωπεί και τον πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ζοσέ Σα.

Χθες, η ιστοσελίδα «Be soccer» έγραψε ότι ο αθλητικός διευθυντής των Ροχιμπλάνκος, Αντρέα Μπέρτα, σχεδιάζει ανακατατάξεις στο ρόστερ και ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα του είναι και ο πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Σήμερα, η ιστοσελίδα «eldesmarque.com» γράφει επίσης για την ομάδα της Μαδρίτης και τον Πορτογάλο τερματοφύλακα των Πειραιωτών. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική ιστοσελίδα, ο αναπληρωματικός πορτιέρο των Ροχιμπλάνκος, Αντόνιο Αντάν, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο και οι άνθρωποι της Ατλέτικο ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

«Το όνομα του Ζοσέ Σα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα και είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Ο Πορτογάλος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από την Πόρτο. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι 3.5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το transfemarkt. Φέτος, έχει παίξει σε 26 ματς πρωταθλήματος και έχει δεχθεί 9 γκολ, ενώ 18 φορές κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Ιβηρας τερματοφύλακας έχει μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντες. Ο γνωστός μάνατζερ είναι πιθανότατα το κλειδί για τη μεταγραφή, καθώς έχει κάνει πολλές δουλειές με την Ατλέτικο Μαδρίτης», τονίζεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Η Ατλέτικο, πάντως, δεν είναι η μοναδική ισπανική ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, το όνομα του 27χρονου πορτιέρο βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Μπέτις. Ο «ερυθρόλευκος» γκολκίπερ όμως έχει… πέραση και στην Αγγλία, με την Γουέστ Χαμ να εξετάζει την περίπτωσή του.

Οποια ομάδα, ωστόσο, θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να καλύψει τα «θέλω» του Ολυμπιακού, καθώς το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από την Πόρτο. Το συμβόλαιό του Ζοσέ Σα με τους Ερυθρόλευκους λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ τα δύο χρόνια που βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι έχει παίξει σε 72 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ