Ολυμπιακός: Ο Ζοσέ Σα έχει θαυμαστές στην Ισπανία

Ολυμπιακός: Ο Ζοσέ Σα έχει θαυμαστές στην Ισπανία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπέτις συνδέονται με μεταγραφικά σενάρια με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ενώ τον έχουν στη λίστα τους και οι Πόρτο, Σαουθάμπντον, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μία σπουδαία πρόκριση επί της Λίβερπουλ πριν τη διακοπή για τον κορωνοϊό, όμως αυτή είναι η εξαίρεση σε μία αποτυχημένη σεζόν. Τουλάχιστον όπως εξελισσόταν… Αποκλεισμός στο Κύπελλο από ομάδα μικρότερης κατηγορίας, διαφορά έξι πόντων στην Primera Division από τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League και ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Ρεάλ.

Ο αθλητικός διευθυντής, Αντρέα Μπέρτα σχεδιάζει ανακατατάξεις στο ρόστερ, σε συνεργασία με τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Ένα από τα θέματα που τους απασχολούν είναι η εστία, αφού ο Γιαν Όμπλακ αναμένεται να αποχωρήσει από το «Μετροπολιτάνο».

Μετά τον Σλοβάκο υπάρχει ο αναπληρωματικός Αντόνιο Αντάν, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι αντέχει στην πίεση του βασικού. Η ιστοσελίδα «Besoccer» υποστηρίζει ότι ο Μπερτα έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα του τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, τον οποίο διεκδικούν και οι Πόρτο και Μπέτις. Μετά την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί ο Σα με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι… μνηστήρες του έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Αναμφίβολα, το καλοκαίρι προμηνύεται ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο γκολκίπερ, ο οποίος δικαιώνεται για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ταυτόχρονα με το δημοσίευμα για το μαδριλένικο ενδιαφέρον, σε μία άλλη άκρη της Ισπανίας, η ιστοσελίδα «fichajes.net» ασχολείται επίσης με τον Ζοσέ Σα. Το ρεπορτάζ της ισχυρίζεται ότι ο Πορτογάλος έχει επιλεγεί από την τεχνική ηγεσία της Μπέτις ως ο κατάλληλος για το «νούμερο 1».

Οι «μπέτιγκος» αναζητούν έναν βασικό μετά την αποχώρηση του Πο Λόπεζ, αφού φέτος ο Ζοέλ Ρόμπλες και ο Ντάνι Μάρτιν δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη του προπονητή. Για αυτό, αναζητούν έναν άλλο και ο Σα έχει το προφίλ που έχουν ορίσει.

Η ισπανική ιστοσελίδα υπενθυμίζει πρόσφατες αναφορές στον αγγλικό Τύπο για τον Σα, ο οποίος έχει συνδεθεί με τη Γουέστ Χαμ, την Κρίσταλ Πάλας και τη Σάουθαμπντον. Τέλος, η Πόρτο, αυτή που τον παραχώρησε δανεικό στον Ολυμπιακό, τον καλοβλέπει για την αναπλήρωση του κενού του Ίκερ Κασίγιας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ